В перший день року НЗФ РФ гатили з мінометів і гранатометів: ЗСУ відповіли

ЗСУ відповіли на порушення окупантами перемир’я

З початку поточної доби в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано сім порушень режиму припинення вогню.

Про це йдеться у вечірньому зведенні штабу ООС.

«В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід», ворожу вогневу активність було помічено декілька разів неподалік Авдіївки. Тут противник застосував проти наших захисників міномети 82-го калібру, гранатомети різних систем та стрілецьку зброю», – йдеться у зведенні.

Також, додали у штабі, в обідню пору біля Авдіївки з напрямку населеного пункту Яковлівка було візуально виявлено БпЛА противника типу «квадракоптер» з перетином лінії розмежування. Безпілотник збили українські воїни.

Поблизу Водяного, що на Приазов’ї, російсько-окупаційні війська вели вогонь з ручного протитанкового гранатомета та стрілецької зброї.

«В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ», неподалік населеного пункту Золоте-4 противник застосував гранатомети різних систем та великокаліберні кулемети, а поблизу Новолуганського – стрілецьку зброю», – йдеться у зведенні.

У штабі наголосили, що на численні обстріли противника українські воїни надали ворогу адекватну відповідь. Серед українських воїнів бойових втрат немає.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.