Tesla відкличе 475 тисяч електрокарів. Майже стільки ж компанія випустила за 2020 рік

Про це пише Bloomberg.

За даними видання, компанія планує відкликати всі автомобілі Model 3, випущені в період з 2017 по 2020 рік. Загалом це 356 309 електрокарів. У Національній адміністрації безпеки дорожнього руху США заявили, що джгут кабелів для камери заднього виду може бути пошкоджений при відкриванні/закритті багажника, що може вплинути на трансляцію зображення.

Окрім того, Tesla відкличе до 119 009 автомобілів Model S, зібраних з 2014 року. Усе через несправну засувку, що може призвести до несподіваного відкриття капота.

Обидві проблеми Tesla обіцяє виправити безоплатно. У адміністрації з безпеки дорожнього руху також заявили, що компанія отримала 2 305 гарантійних претензій, які можуть бути пов’язані з цими технічними дефектами. Але даних про будь-які аварії, травми чи навіть смерті в автовиробника немає.

Кількість машин, які збирається відкликати Tesla, майже дорівнює її обсягу вироблених автівок за весь 2020 рік ㅡ у компанії звітували про 509 737 створених електрокарів.

На початку 2021 року Tesla довелося виправити програмне забезпечення для більш ніж 285 тисяч автомобілів у Китаї для подолання «загроз нацбезпеці», про що вказав регулятор країни.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.