Разумков відповів Кравчуку на пропозицію провести референдум

Раніше голова української делегації у ТКГ з врегулювання ситуації на Донбасі Леонід Кравчук запропонував провести референдум щодо Донбасу і Криму. Разумков каже, що це не потрібно.

Про це голова Верховної Ради Дмитро Разумков сказав на брифінгу за підсумками засідання Погоджувальної ради, передають Вчасні Новини.

Подробиці. Перший президент України, та чинний голова української делегації у Тристоронній контактній групі Леонід Кравчук висловив пропозицію провести всеукраїнський референдум з питань, що стосуються нині окупованих територій Донбасу і Криму.

«Мова йшла про те, щоб визначити, що (Донбас – ред.) – це територія України, що вона є неподільною, цілісною. Я, при всій повазі до Леоніда Макаровича, не думаю, що потрібно проводити з цього питання референдум, тому що і в цій залі, і всі, хто нас дивляться, і так розуміють без референдуму, що територія тимчасово окупованого Криму, Донецької і Луганської областей — це є на 100% територія України, і рано чи пізно вона повернеться», – сказав Разумков.

Нагадаємо. 26 січня Верховна Рада ухвалила закон «Про народовладдя через всеукраїнський референдум» (№ 3612), внесений президентом.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.