З тріском: Дубінського виключили з фракції «Слуга народу»

Скандального народного депутата Олександра Дубінського все ж таки виключили з фракції «Слуга народу». Та ще й як…

Про це повідомив народний депутат від партії «Європейська Солідарність» Олексій Гончаренко у Телеграм-каналі.

«За виключення проголосували 198 «слуг», 29 проти, 19 утрималися», – написав він.

Водночас сам Дубінський заявив про маніпуляції, повідомили джерела LB.ua.

«Це маніпулятивна історія… Якась кількість фракції проголосувало «за», але не надаючи підписних листів. І це стало результатом голосування. Як ви розумієте, пройдені всі червоні лінії. Ми побачили справжні обличчя політичних акторів. І в Офісі президента, і в українському парламенті. Тому це маніпулятивний результат, необхідний конкретним людям і для отримання конкретного результату, для вирішення власних проблем… По суті, це маніпуляція, необхідна для подальшого тиску на президента та фракцію. З використанням афер і доносів для тиску на українську владу. У такому вигляді, як це відбувається, це не може залишатися далі. Очевидно, що після проходження цих червоних ліній залишатися у фракції немає сенсу й не потрібно. Жодному розсудливому депутату. Але я закликаю колег, тих, хто мене підтримував, залишитися у фракції. Тому що нечистоплотне оточення президента веде його та країну у прірву. Якщо це і далі буде продовжуватися, то у цієї прірви ми опинимося дуже швидко. Реальних результатів голосування ми так і не знаємо. Нам сказали, що проголосувала більшість», – заявив він.

Нагадаємо. 11 січня Міністерство фінансів США внесло до списку санкцій нардепа і ще шістьох осіб. У США вважають, що всі вони намагалися вплинути на президентські вибори в США 2020 року.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.