Таксист напоїв пасажирку кавою з психотропами та пограбував (фото)

Таксист купив каву, пригостив нею жінку, додавши туди сильнодійний препарат

У Києві поліцейські затримали таксиста, який підсипав наркотики у напій пасажирці, а потім пограбував її. Наразі зловмиснику загрожує до 15 років в’язниці з конфіскацією майна. Про це повідомили у пресслужбі ГУНП України.

Як зазначається у повідомленні, до поліції надійшло повідомлення від дівчини про те, що на автозаправній станції водій таксі підмішав її знайомій у каву невідомий психотропний препарат, і після того, як вона знепритомніла, відібрав телефон. Потім зловмисник покинув постраждалу біля під’їзду багатоповерхівки та втік.

В результаті лікарі констатували у жінки гостре медикаментозне отруєння. Наразі вона перебуває під наглядом медиків.

За кілька годин злочинця затримала поліція. У нього вилучили телефон потерпілої та таблетки, які він додав у напій.

Як з’ясували правоохоронці, чоловік підвозив пасажирку додому й під приводом нестачі пального заїхав на автозаправну станцію. Там таксист купив каву, пригостив нею жінку, додавши туди сильнодійний препарат. Внаслідок цього пасажирці стало зле і зловмисник відібрав у неї мобільний телефон, а потім залишив біля під’їзду багатоповерхівки непритомною. Постраждалу виявила сусідка й зателефонувала до швидкої та поліції.

1 з 3

на весь екран згорнути

Всі фоторепоратажі

На Вінниччині посадовець перетворив гектар землі на стихійне сміттєзвалище (фото)

Порошенко зворушливим віршем привітав дружину з днем народження (фото)

Телескоп Hubble сфотографував «космічного дивака»

Може виникнути пожежа: рятувальники розповіли, як безпечно опалювати житло

Зловмисником виявився іноземець 1997 року народження. Раніше він притягувався до кримінальної відповідальності за незаконне заволодіння транспортним засобом.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у скоєнні злочину, передбаченому ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України – розбій, пов’язаний із заподіянням важких тілесних ушкоджень. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі із конфіскацією майна. Наразі досудове розслідування триває.

Нагадаємо, у Києві таксист Bolt побив пасажира за прохання увімкнути радіо.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.