Нацполіція приймає на роботу до служби "102" волонтерів

Національна поліція приймає на роботу до служби “102” волонтерів.

“Служба “102” Нацполіції приймає на роботу волонтерів. З огляду на те, що навантаження на операторів, які приймають дзвінки громадян, збільшилося в рази, потрібні додаткові руки”, – йдеться у повідомленні пресслужби відомства.

Зазначається, що весь особовий склад Нацполіції вранці 24 лютого було піднято за бойовою тривогою, і з цього моменту ми 24/7 несемо службу.

“Ми дякуємо громадянам, які повідомляють нам про підозрілих осіб, переміщення ворожої техніки тощо, адже це свідчить, що ми як ніколи об’єднані однією метою. Цього разу – це перемога над ворогом, який прийшов на нашу землю з війною”, – зазначають у Нацполіції.

У відомстві зазначили, що намагаються оперативно приймати та опрацьовувати всі повідомлення, але навантаження на операторів служби “102” зросло в рази, тому просять погодитися волонтерів допомогти бути більш оперативними та ефективними.

“Якщо ви готові сприяти в оперативному реагуванні на злочини та події, направленні нарядів поліції на місце події, звертайтеся до Головних управлінь поліції в регіонах”, – йдеться у повідомленні.

Джерело: https://t.me/UA_National_Police/1919

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.