У Києві діє 100 мобільних груп у пошуках диверсантів та мародерів

У Києві діє 100 мобільних груп у пошуках диверсантів та мародерів, до складу якої ввійшли поліцейські, нацгвардійці, представники тероборони та Головного управління розвідки міноборони. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Денис Монастирський в ефірі українському ТБ, повідомляє «Главком».

«Хочу відзначити унікальну самоорганізацію українців: ми встали до зброї, на охорону кожного населеного пункту, домівки, вулиці », – зазначив міністр.

Монастирський застеріг мародерів від спокуси нажитися чужим: каратимуть жорстко. Наразі в Україні за це передбачено покарання у вигляді позбавлення волі понад 5 років. Однак очільник МВС пообіцяв, що покарання може бути ще більшим в умовах воєнного стану.

Як повідомляв «Главком», у Миколаєві люди спіймали мародера, який спробував пограбувати магазин. Чоловікові зняли штани та плівкою примотали до стовпа.

«Спіймали мародера, заліз у магазин. Йшли поряд громадяни, затримали, вже викликали поліцію», – розповідають миколаївці.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.