У Росії пояснили стягування військ до кордонів з Україною

Росія нарощує війська біля українського кордону. За даними розвідки, РФ готується до ескалації і можливого наступу вглиб України. Але в РФ знову розповідають байки. За словами прессекретаря президента РФ Дмитра Пєскова, Росія проводить переміщення своїх військ біля кордонів України через підвищену активність військ НАТО.

Про повідомляє «Інтерфакс», передають Вчасні Новини.

Подробиці. За словами Пєскова, РФ вживає необхідних заходів для забезпечення безпеки своїх рубежів.

«Ви знаєте, що по периметру рубежів РФ спостерігається підвищена активність збройних сил країн НАТО, інших об’єднань, окремих країн і т.д. і т.п. Це все зобов’язує бути напоготові», – заявив він.

Прессекретар Путіна також додав, що Росія має право переміщувати війська в межах території країни на свій розсуд, це не становить загрози для інших держав.

Нагадаємо. Раніше головнокомандувач ЗСУ Руслан Хомчак заявив, що Росія стягує війська до кордону України і готується до військових навчань в Брянську і окупованому Криму.

Українська сторона в ході переговорів ТКГ запропонувала посилити «режим тиші», однак представники РФ відмовилися.

Сьогодні, 1 квітня, стало відомо про чергові обстріли. Біля Шумів знову отримав поранення український військовослужбовець.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.