У Харківській області тривають роботи з відновлення інфраструктури

У Харківській області проводяться роботи з відновлення цивільної інфраструктури, зокрема газопроводів і мереж електропостачання, повідомив заступник глави Офісу президента Кирило Тимошенко.

“У Харкові та селищі Велика Рогань проведено роботи з локалізації аварійних ситуацій на газопроводах. У селищі Рогань відновлено електропостачання у 100 споживачів. Минулої доби в будинках 1 550 жителів Дергачів підключили світло та відновили водопостачання близько 700 домоволодінь”, – написав Тимошенко в телеграм-каналі.

У Чугуєві усунено прорив у мережах на вул. Преображенській, ведуться ремонтні роботи у котельнях.

Комунальні служби Харкова продовжують роботу щоденно.

“Протягом минулої доби закрили 85 вікон і контурів, виконали ремонт 12 покрівель житлових будинків. У трьох районах міста відремонтували пошкоджені внутрішньобудинкові мережі гарячого водопостачання. У п’яти районах міста розчистили вулиці після ліквідації завалів. У всіх районах Харкова відбувається санітарне очищення території”, – повідомив Тимошенко.

Крім того, проводяться роботи з ліквідації ямковості на трасах.

 

 

 

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.