Пережити зиму на деокупованих територіях людям допоможуть 17 країн світу

Людям, які сьогодні знаходяться на деокупованій території Луганської області та вимушеним переселенцям допомагатимуть пережити зиму 17 країн світу. Вони нададуть теплі речі та обігрівачі на території, де ворог зруйнував всю інфраструктуру.

Про це заявив керівник Луганської військової обласної адміністрації Сергій Гайдай у телемарафоні «Єдині новини».

Як повідомляє Луганська ОДА, Сергій Гайдай зустрівся з представниками 17 країн, які висловили готовність допомогти людям, які живуть на деокупованих територіях.

«На сьогоднішній день я провів зустрічі з 17-ма послами різних країн. Ми домовлялись про допомогу. Це абсолютно різні країни. Це і США, і країни Балтики, і Хорватія, і Польща, і Нідерланди… Загалом 17 країн, плюс посол Європейського Союзу в Україні, надають нам підтримку не тільки на словах, а й ділами. Вони готові прийняти з нами участь у певних проєктах для забезпечення допомоги людям, які її потребують», – сказав він.

За його словами, під час зустрічі говорили про допомогу теплими речами, ліками, буржуйками чи обігрівачами. А ще про багато інших речей, «які ми можемо надати вже цієї зими людям, які вимушено евакуювались, або залишаться на деокупованих територіях з розбитою інфраструктурою».

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.