Данілов: Московія не варта переговорів, вона має припинити своє існування

Країна-терорист не варта того, щоб з нею вели переговори та спілкувалися в сучасному світі. Росія має припинити існувати у нинішніх кордонах та звільнити колонії.

Про це заявив секретар РНБО Олексій Данілов на Київському Форумі безпеки (КБФ).

Він наголосив, що Україна показала всьому світу, що не треба боятися тих, лякав світ 30 років, зокрема останні 20 – в активній фазі своєю нібито потужністю і тим, що з ними треба рахуватися.

Потрібно, навпаки, зробити так, щоб росія припинила існування в тих межах, в яких існує зараз.

«Їх просто треба знищити, щоб вони припинили існувати як країна в тих межах, в яких вони існують. На сьогодні Росія – одна з небагатьох країн, які мають колонії на своїй території, яка знищила величезну кількість народів, їхню мову, культуру, традиції. Вони просто варвари. І коли кажуть, що з цими варварами треба сідати за один стіл і про щось говорити, я вважаю це недостойно нашого народу», – сказав Данілов.

Секретар РНБО підкреслив, що Україна не має жодного відношення до рф.

«Ви Московія, яка була на своїй території, ви злодії, які крали постійно чиюсь історію, ви постійно щось вимагаєте, але ви негідні, щоби з вами у світі взагалі хтось спілкувався», – сказав він.

Крім того, Данілов заявив про схожість російського президента Володимира Путіна та диктатора нацистської Німеччини Адольфа Гітлера.

«Я взагалі вважаю, що Путін і Гітлер – це сіамські близнюки, тільки один народився трохи пізніше», – заявив секретар РНБО Олексій Данілов.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.