«Троє реально вбиті»: з’явилась гучна заява з приводу отруйників Навального (відео)

Група співробітників ФСБ Росії, яких підозрюють в отруєнні опозиціонера Олексія Навального, може бути причетна ще до трьох вбивств.

Про це в ефірі Ехо Москви заявив журналіст-розслідувач Bellingcat Христо Uhjptd.

Подробиці. Аналізуючи інформацію про пересування учасників групи ФСБ, розслідувачі Bellingcat мають підстави вважати, що ці співробітники ФСБ РФ можуть бути причетні ще до трьох отруєнь і двох замахів.

«Структура велика, дуже добре профінансована і займалася довго… Троє реально вбиті і дві спроби», – заявив Христо Грозев в ефірі радіостанції.

Детальне розслідування по групі співробітників ФСБ Росії, яких підозрюють в отруєнні опозиціонера Олексія Навального, Belligcat планує опублікувати через два тижні.

Раніше Христо Грозев публікував дані про переміщення членів групи по ймовірному отруєнні Навального, але заявив, що інформація про дві поїздки опублікована не буде, оскільки журналісти продовжують розслідування.

В ефірі радіостанції Ехо Москви він додав, що дані стосуються трьох перельотів і їх вирішили приховати, оскільки будь-який інтерес до цих персон може змусити «перекрити» до них вільний доступ.

https://www.youtube.com/watch?v=RvPBErpg8co&feature=youtu.be

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.