У новорічну ніч помер чиновник Офісу генпрокурора за загадкових обставин

У новорічну ніч помер заступник начальника одного з управлінь Офісу генпрокурора. Трагедія трапилася на території заміського комплексу «Бреч» у Чернігівській області.

Про це з посиланнями на власні джерела у прокуратурі повідомили «Букви».

Подробиці. Охоронець заміського комплексу звернувся у поліцію близько 2 години дня 1 січня 2021 року. Він сказав, що неподалік від бази відпочинку виявили труп 42-річного заступника начальника одного з управлінь Офісу генпрокурора.

«За попередніми даними, чиновник відпочивав на базі разом зі своєю 36-річною дружиною, яка теж працює в Офісі генпрокурора. Близько 02:30 1 січня чоловік пішов до лісу», – зауважило видання.

Він повернувся орієнтовно о 5 годині ранку. Камери спостереження на приватному будинку зафіксували, що чиновник зупинився та почав знімати з себе одяг.

Обставини смерті чоловіка та те, хто і як виявив його тіло, наразі невідомі. За даними ЗМІ, видимих тілесних ушкоджень на тілі чоловіка не виявили. Не було також слідів боротьби.

Попередньою причиною смерті називають переохолодження організму.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.