У Харківській області у приватному будинку стався вибух газу, госпіталізовано дві особи

У результаті вибуху газу в приватному будинку у місті Богодухів (Харківська обл.) постраждали дві жінки, вони госпіталізовані до лікарні, повідомили у відділі комунікації поліції Харківської області.

“Повідомлення про подію надійшло до поліції 31 грудня о 20:39 від диспетчера Державної служби України з надзвичайних ситуацій. За попередніми даними, у домоволодінні стався вибух газового балона. В результаті події постраждали 70-річна жінка та її дочка 46 років. Вони доставлені до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги. Вибухом зруйновано прибудову до будинку”, – зазначено у повідомленні.

Як повідомляється, триває досудове розслідування за ч.1 ст.270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної або техногенної безпеки) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до трьох років позбавлення волі.

 

 

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.