Аваков заявив, що «побачили мотив вбивства Шеремета» і анонсував «цікаві слідчі дії» (деталі)

Міністр МВС Арсен Аваков заявив, що білоруський інформатор дав цікаві свідчення стосовно розслідування щодо замовників убивства Шеремета

Про це заявив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков у програмі «В гостях у Гордона», передають Вчасні Новини.

Подробиці. Міністр МВС заявив про те, що мотив вбивства журналіста знайдено і продовжаться слідчі дії.

«Ми не повинні приміряти, чи лягає це (свідчення білоруського інформатора в загальну канву справи – ред.). Питання в тому, істина це чи ні. Ми постійно ставимо собі запитання, «а який мотив?» І ось ми побачили мотив, що білоруські спецслужби вважали, що він (Павло Шеремет – ред.) є незручною людиною», – заявив Аваков.

За його словами, окрім допиту ексспівробітника білоруського спецпідрозділу «Алмаз» Ігоря Макара у провадженні щодо замовників убивства журналіста Павла Шеремета заплановано кілька слідчих дій.

«Що стосується справи щодо замовників (вбивства Шеремета – ред.)… Були проведені слідчі дії, не так давно, після Нового року, приїжджав сюди цей чоловік (Макар – ред.), ми домовилися, він дав свідчення. Ці свідчення досить цікаві. Ще у нас там будуть дві дуже цікаві слідчі дії!», – сказав він.

І додав, що інформацію можуть і не оприлюднити.

«Потім Генпрокурор вирішить, чи можна цю інформацію робити публічною і що з нею робити далі», – сказав Аваков.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.