Медведчук заявив, що президентом може знову стати Порошенко

На думку Медведчука, якщо вибори президента пройдуть у найближчий рік, то перемогу отримає лідер «Європейської солідарності», п’ятий президент України Петро Порошенко.

Таку заяву зробив проросійський політик, лідер партії ОПЗЖ Віктор Медведчук в інтерв’ю BBC News Україна, передають Вчасні Новини.

Подробиці. Кум президента РФ Віктор Медведчук заявив про можливість проведення дострокових президентських виборів у найближчі півроку-рік. Сам претендувати на пост президента не планує, а можливим переможцем вважає п’ятого президента України Петра Порошенка. Але за нього він голосувати не буде.

«Я вважаю, що якщо дострокові президентські вибори відбудуться протягом найближчих пів року-року, Порошенко стане президентом», – сказав він і відмовився пояснювати свою думку.

Водночас Медведчук зазначив, що здобути перемогу на президентських виборах також є шанс у інших кандидатів, у тому числі висуванця від його політсили.

«Все залежатиме від того, коли будуть вибори. Шанси є у всіх: і у «Слуги народу», і у Тимошенко, і у Порошенка. І у нашого кандидата, який піде на вибори. Все в цьому світі відносно», – сказав він.

Крім того, проросійський політик не став заперечувати низький рейтинг ОПЗЖ в Україні.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.