Ford призупиняє діяльність у РФ слідом за іншими автоконцернами

Американський автовиробник Ford Motor (SPB: F) Company слідом за низкою інших автовиробників припиняє діяльність у Росії, включно зі СП із групою “Соллерс (MOEX: SVAV) Авто” з випуску LCV Ford Transit у Татарстані, йдеться на сайті Ford.

“Ситуація змусила нас переглянути наші операції в Росії. Останні роки Ford значно згорнув свої операції в Росії, які тепер зосереджені виключно на виробництві комерційних фургонів та продажу на ринку РФ через міноритарну частку у спільному підприємстві Sollers Ford. З огляду на ситуацію сьогодні ми проінформували наших партнерів з СП про те, що ми зупиняємо нашу діяльність у Росії з негайним набуттям чинності до подальшого повідомлення”, – йдеться на сайті компанії.

Незважаючи на те, що Ford не має значних операцій на території України, у компанії в усьому світу працює великий контингент громадян цієї країни. Компанія має намір надати їм підтримку.

Раніше щодо призупинення операцій у РФ заявили низка автоконцернів, зокрема Daimler, Volvo, BMW, Jaguar Land Rover та інші.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.