Бойовики про мобілізацію в ОРДЛО: у кожній родині має бути заручник (відео)

На тимчасово окуповних територіях Донецької та Луганської областей не вистачає «бійців» і люди вже не підтримують. Примусова мобілізація молоді потрібна, щоб пов’язати всі родини ОРДЛО.

Про це розповів польовий командир угруповання «ДНР» Ходаковський, повідомляє представник Донецька в ТКГ, журналіст Денис Казанський.

Подробиці. Вчора стало відомо, що в ОРДО та ОРЛО було оглошено мобілізацію. Вперше за 7 років війни.

І вже сьогодні польовий командир підконтрольного Росії угруповання «ДНР» Ходаковський відверто і цинічно визнав, що населення ОРДЛО не симпатизує «ЛДНР», не асоціює себе з цими організаціями. Саме так він пояснив причини примусової мобілізації цивільних в свої ряди самі бойовики.

«Доводиться буквально брати заручника в кожній родині. Щоб кожна сім’я мала свого члена в «ЛДНР», і тоді, мовляв, з’явиться співчуття.

«Ясна річ, що такий «заклик» зустрінутий населенням вороже і буде всіляко саботуватися. Тому для початку, щоб не ганьбитися, бойовики й вирішили мобілізувати всього 200 чоловік. Мабуть, прорахували, що таку кількість людей точно наловлять», – написав Казанський.

Він також спрогнозував, що ОРДЛО чекає нова хвиля втечі населення. Бойовики це розуміють і посилять обмеження виїзду, який і без цього вже майже припинено.

«Єдина порада, яку можна дати жителям ОРДЛО – їдьте прямо зараз, не затягуючи. Поки заручника не взяли й у вашій родині», – додав журналіст.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.