Окупанти взяли в полон водія обстріляного евакуаційного автобуса

Російські окупанти тримають у полоні водія евакуаційного автобуса, обстріляного в Попасній, повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

“29 квітня ворожа ДРГ із гранатомета обстріляла евакуаційний транспорт у Попасній. Декілька груп українських військових побували на місці розстрілу евакуаційного транспорту, але виявили один пошкоджений автобус, людей у ньому не було, лише сліди крові. Другий автобус, який віз гуманітарну допомогу і на зворотному шляху мав забрати людей, не знайшли, зв’язку з водієм не було”, – написав Гайдай у телеграм-каналі у неділю.

“І ось сьогодні, після двох діб пошуків, Михайло Панков (водій – ІФ) знайшовся. росіяни записали з ним пропагандистське інтерв’ю та показали по центральному рашистському телеканалу. (…) Слава Богу, він живий. Але орки тепер тримають його в полоні. Також це означає, що росіяни заволоділи шкільним автобусом і можуть використати його для своїх провокацій”, – наголосив голова ОВА.

 

 

 

 

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.