Польщі загрожують нові обмеження через COVID-19, якщо захворюваність продовжить зростати, – глава МОЗ

Влада Польщі може вдатися до нових обмежувальних заходів, якщо зростання захворюваності COVID-19 збережеться, заявив у понеділок глава польського МОЗ Адам Недзельський.

“Якщо ми побачимо цього тижня продовження тенденції до зростання захворюваності, з урахуванням близько 20 тис. зайнятих у госпіталях ліжкомісць, що все ще є дуже високим показником, то так – ми ухвалимо подальші жорсткіші рішення”, – наводить його слова видання The Guardian.

“Ми говоритимемо, наприклад, про школи, про закриття торговельних центрів, але я не хочу забігати наперед”, – уточнив міністр.

Він додав, що нові рішення влади можуть бути озвучені цього тижня, або в середу, або у п’ятницю.

The Guardian зазначає, що Польща переживає четверту хвилю COVID-19 зі стійким високим рівнем інфікувань: за добу в країні виявили 7 179 випадків зараження, померли ще 10 інфікованих. Згідно з даними статистичного сайту Worldometers, усього в Польщі за час пандемії виявили понад 4,1 млн випадків зараження коронавірусом, 97,5 тис. заражених померли. Одужали більше ніж 3,64 млн людей.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.