Клімкін: Можливим загостренням на Донбасі тут не обійдеться

Після заборони каналів NewsOne, Zik та 112 було б непогано розібратися, що там постійно робили всі ті, хто там “зависав” на етерах, включаючи представників провладної партії). Ну може вони не розуміли, що канали “злочинні”, а тут рішення РНБО і одразу просвітлення). Та ще й тільки після санкцій США, де сказано, що в нас діють “мережі російського впливу”.

З юридичною стороною теж є проблеми, але тут рулить як казав покійний Чорномирдін “хотіли як краще, вийшло як завжди”.

Сміх сміхом, а давно “перезрілі” рішення щодо реальної боротьби з мережами російського впливу в Україні піднімають ставки на фоні подій в Росії та нової стратегії американської адміністрації щодо Росії. Не впевнений, чи розуміють ті, хто ці рішення приймав, їх можливі наслідки, а вони точно будуть. Можливим загостренням на Донбасі тут не обійдеться, не треба недооцінювати Путіна. Навряд чи він читає українські новини та український ФБ, але він точно більш, ніж добре знає всі проблеми наших збройних сил та спецслужб, про які останнім часом не написав тільки ледачий. Ну а зі сценаріями дестабілізації України в них все ок.

Читайте також: Клімкін: Відповіддю Путіна на події на Болотній стала агресія проти України

За загравання з Росією та “руським миром” завжди потрібно платити, але тут “краще пізно, ніж ніколи”.

Павло Клімкін – ексміністр закордонних справ України (допис у Фейсбуці)

Нагадаємо. Президент України Володимир Зеленський ввів у дію рішення РНБО про запровадження санкцій щодо нардепа з фракції «ОПЗЖ» Тараса Козака та телеканалів «ZIK», «112 Україна», «NewsOne».

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.