«Нехай в*буть вишку». СБУ затримала зрадника, причетного до ракетного обстрілу телевежі у Києві

У результаті обстрілу телевежі загинули 5 мирних киян

Служба безпеки України затримала зрадника, причетного до ракетного обстрілу телевежі у Києві. Про це повідомляє пресслужба СБУ.

Диверсант надавав ворогові інформацію для ведення війни, зокрема, наполегливо агітував розбомбити Київську телевізійну вежу, щоб припинити трансляцію українських телеканалів.

«Нехай в*буть вишку, щоб не було цих каналів: 1+1, ICTV, «Інтер». Їх давно треба в*бати. Саме ці канали тупо розводять людей на бойню. Тоді багато чого зміниться у ході політичної інформації… Надо прекратить телевещание», – зазначив зрадник, слова якого записали силовики.

У результаті обстрілу телевежі загинули 5 мирних киян. А мовлення центральних телеканалів було призупинено на короткий проміжок часу.

Слідчі СБУ працюють з підозрюваним і встановлюють всіх причетних до обстрілів – щоб кожен винний був покараний!

Зрадник понесе сувору відповідальність за свої дії і більше не зможе шкодити Україні та її громадянам, додали в СБУ.

Нагадаємо, що 1 березня російські терористи вдарили ракетою по Київській телевежі, біля якої розташований меморіальний комплекс Бабин Яр на Сирці, що за цвинтарем загиблим у Другій світовій війні. Внаслідок ворожого обстрілу урочища Бабин Яр, де розташовано Київську телевежу, загинуло п’ятеро осіб. Ще п’ять осіб отримали поранення.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.