Біля Шумів загинув ще один військовий ЗСУ

У суботу, 3 квітня, стало відомо про ще одну загибель бійця ВСУ поблизу населеного пункту Шуми. Він підірвався на невідомому пристрої.

Про це повідомили ОТУ «Північ», передають Вчасні Новини.

«Сьогодні, 3 квітня, неподалік населеного пункту ШУМИ, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ», відбувся підрив на невідомому мінно-вибуховому пристрої в наслідок якого отримав бойове травмування несумісне з життям військовослужбовець Об’єднаних сил», – йдеться в повідомленні.

Представники ОТУ «Північ» висловили співчуття у зв’язку із загибеллю бійця, і назвали його справжнім захисником України.

На місці події свою роботу продовжують посадові особи військової частини і група оперативного реагування.

Нагадаємо. 1 квітня, під населеним пунктом Шуми на Горлівському напрямку, російські збройні формування знову завдали ударів. Внаслідок обстрілу було поранено українського військового.

2 квітня внаслідок ворожих дій біля Шумів один воїн зі складу Операції Об’єднаних сил дістав поранення.

Українська сторона в ході переговорів ТКГ запропонувала посилити «режим тиші», однак представники РФ відмовилися.

Раніше головнокомандувач ЗСУ Руслан Хомчак заявив, що Росія стягує війська до кордону України і готується до військових навчань в Брянську і окупованому Криму. У Росії пояснили стягування військ до кордонів з Україною загрозою з боку НАТО.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.