Фармкомпанія "АБРІЛ ФАРМ" готується до відновлення постачання лексиків з Індії

Фармацевтична компанія “Абріл Фарм” готується відновити постачання лікарських засобів з Індії.

Як повідомили агентству “Інтерфакс-Україна” в компанії, на початку травня планується відновити постачання препаратів на її український склад.

“Ми знаходимося в процесі відновлення імпорту нашої продукції на наш склад в Україні через румунський кордон. Сподіваємося, що запаси, що застрягли в дорозі, надійдуть на територію України в перший тиждень травня”, – повідомили в компанії.

При цьому в компанії зауважили, зо “Абріл Фарм” має готові до відправки запаси продукції на складі в Україні, яких вистачить більш ніж на рік. Крім того, в компанії повідомили, що на благодійну допомогу вже направлені ліки, а саме антибіотики, на суму приблизно 10 млн. грн. Зокрема, благодійним організаціям ГО “Закон і порядок”, ГО “Майбутнє Згурівщини», Благодійному фонду Святих Благовірних князів Бориса та Гліба, ГО “Сіон” відправлені антибіотики з діючими речовинами як цефтріаксон, цефепім, міропенем, лєвофлоксацин, омепразол, цефподоксим, цефексим.

“Ми сповнені рішучості забезпечити безперебійне постачання наших ліків у ці важкі часи. Настав час підтримати український народ, і вважаємо за честь бути чимось корисними. МОЗ України може розраховувати на будь-яку допомогу та підтримку”, – наголосили в компанії.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.