"Нова пошта" планує до 2025 року перевести на БДФ-контейнери всю логістику – директор

Група компаній “Нова пошта” планує до 2025 року перевести всю логістику на БДФ-контейнери, повідомив директор “Нової пошти” Олександр Бульба на відкритті інноваційного терміналу ДАО у Дніпрі у п’ятницю.

За його словами, рішення про перехід із традиційних фур на БДФ-контейнери компанія впроваджує з 2017 року. Контейнери виготовляються на трьох заводах Черкаської області – “Мокавто”, “СмілаМаш” та “Інтеркарго”. Вже вироблено 1900 од., ними доставляють 100% посилок та документів.

“У 2022-му ми отримаємо ще 700 БДФ-контейнерів. Це дасть змогу перевести на цей формат до 55% вантажів. Завдання – довести парк до 4 тис. БДФ-контейнерів і повністю перевести всю логістику, і посилки, і вантажі, до 2025 року”, – повідомив Бульба агентству “Інтерфакс-Україна”.

Група компаній “Нова пошта” включає, зокрема, компанії “Нова пошта”, “НП Логістик”, NovaPay та “Нова пошта Глобал”. Мережа компанії налічує понад 9,9 тис. відділень у всій Україні, кількість відправлень за 2021 рік перевищила 372 млн. За 2021 рік ГК перерахувала до бюджету країни 6,4 млрд грн податків та зборів.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.