Росія продовжує стягувати артилерію до кордону з Україною (відео)

Незалежні розслідувачі знайшли підтвердження, що Росія перекидає до кордону України військову техніку. У тому числі й артилерію.

Про це повідомляє «Антикор», передають Вчасні Новини.

Подробиці. На сайті Conflict Intelligence Team (CIT) зазначається, що мовиться про вантажівки з гаубицями «Мста-Б». Проте на автомобілях прикриті номера регіонів.

Записи були опубліковані в Twitter-акаунті GirkinGirkin, який збирає матеріали про перекидання російської техніки.

«І перше, і друге відео зняті в районі Ростова-на-Дону на трасі М4, яка на північ від місця зйомки проходить близько до кордону з Україною. Колони теж спрямовуються на північ. Крім того, нам вдалося виявити кілька недавніх фото- і відеоматеріалів з рухом ешелонів з військовою технікою, знятих, наприклад, в Новосибірську, Тюмені і Красноуфімську (Свердловська область). Це дозволяє припустити, що на кордон з Україною продовжують перекидати не тільки частини, що межують з нею з Західного і Південного, а й як мінімум з Центрального військового округу», – пояснили розслідувачі.

https://twitter.com/GirkinGirkin/status/1378370484291571712?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1378370484291571712%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fantikor.com.ua%2Farticles%2F448848-rossija_prodolhila_stjagivatj_artilleriju_k_granitse_ukrainy_pojavilisj_novye_video

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.