Монова: на адресу МОН поступила заявка про реєстрацію російської вакцини

Цікава ситуація розгортається навколо харківського підприємства «Біолік» і його заявки на адресу МОЗу стосовно реєстрації російської вакцини.

(Олена Монова – блогер, допис у Фейсбуці)

Так, вони дійсно подали перед самим Новим Роком таку заявку, тихцем, поки всі рубають салати. Можливо, так би тихо і пройшло, якби у Медведчука вода в сраці трималася. Але не тримається проміж старих в’ялих булок, та й піару конче треба. От воно і бовкнуло. Розголос став гучним, і «Біолік» був змушений на власному сайті офіційно підтвердити цю інформацію (https://biolik.com.ua/…).

Надто дивного тут нічого не має, якщо брати до уваги, хто тримає контрольний пакет акцій підприємства (спойлєр — це лапті). І хоча станом на вчора ДЕЦ (Державний експертний центр) в коментарі «Інтерфаксу» стверджував, що ніяких заявок на державну реєстрацію вакцин до них не надходило, стає очевидним, що така заявка існує.

Отже, тепер слідкуємо за МОЗом. Бо там всі голосно кричали, що ніколи в Україні не отримає реєстрації вакцина, що не пройшла як слід всі стадії клінічних випробувань.

Головний санітайзер Ляшко ось буквально днями про це рапортував. А у Медведчука в цій ситуації взагалі з усіх сторін win-win: якщо раптом (нідайбох вам, трясця!) МОЗ вирішить їбанутись остаточно і дозволити реєстрацію цього Новічька в Україні, то Медведчук оголосить себе рятівником нації. Якщо МОЗ у реєстрації відмовить, то Медведчук тут же заволає, що він хотів врятувати всіх, а йому не дали. Що одне, що друге — шикарна нагода для голосного піару.

МОЗ, кажи вже хоч щось, надто голосно і брудно навкруги, щоб продовжувати світські балачки про батарейки і лампочки в локдауні.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.