США передали Держприкордонслужбі України 40 позашляховиків Mitsubishi

США передали Державній прикордонній службі України 40 позашляховиків Mitsubishi L200, що є частиною пакета невідкладної допомоги на суму $20 млн та допоможе у виконанні правоохоронних функцій у відповідь на агресію Росії.

“Сполучені Штати продовжують підтримувати Україну в її зусиллях зі зміцнення миру та безпеки. 4 лютого 2022 року відділ технічної допомоги правоохоронним органам України (INL) посольства США у Києві передав Державній прикордонній службі України 40 повноприводних позашляховиків Mitsubishi. Ця техніка є частиною пакета невідкладної допомоги ДПСУ на суму $20 млн і допоможе у виконанні життєво важливих правоохоронних функцій у відповідь на агресію Росії”, – повідомляє посольство США у Facebook у п’ятницю.

У посольстві наголосили, що співробітники Держприкордонслужби використовуватимуть позашляховики для патрулювання важкодоступних прикордонних районів.

Також невідкладна допомога містить інші транспортні засоби, переносні споруди, радіозв’язок, засоби індивідуального захисту, намети та інше обладнання.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.