Данілов пообіцяв «гідну відповідь» на будь-які дії Росії через введення санкцій проти Медведчука

Секретар Ради нацбезпеки і оборони Олексій Данілов заявив, що РНБО розглядає різні сценарії реакції Москви. І Україна готова дати «гідну відповідь» на всі дії РФ.

Таку заяву Данілов зробив в інтерв’ю Укрінформу, передають Вчасні Новини.

Подробиці. Секретар РНБО пообіцяв, що Україна дасть «гідну відповідь» на будь-які дії Росії після введення санкцій проти Віктора Медведчука. Крім того, відреагував на загострення ситуації на Донбасі. Данілов зазначив, що це є прямим підтвердженням прямого відношення Росії до війни і того, що проти України воюють війська, які керуються з Кремля.

«Я точно знаю, що наше військо готове до спротиву країні-агресору в будь-якій точці. А що стосується їхніх (РФ – ред.) планів щодо протидії нашим активним діям, то подивимося. Ми розробляємо різні сценарії, й на будь-які дії Росії в нас буде гідна відповідь. І не лише президента, РНБО, а всього українського народу», – сказав Данілов.

Нагадаємо. 19 лютого рішенням Ради національної безпеки і оборони були застосовані санкції проти 19 юридичних і 8 фізичних осіб, включаючи 5 літаків, на яких здійснювалися перельоти за маршрутом Київ – Москва. Серед осіб, що потрапили під санкції, кум президента Росії Віктор Медведчук та його дружина Оксана Марченко.

У Кремлі заявили про недружню реакційну тенденцію на українській політичній арені і натякнули на ескалацію на лінії зіткнення на південному сході України через санкцї проти Медведчука.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.