В Італії заарештували вілли російського пропагандиста Соловйова

Італійська фінансова поліція наклала арешт на дві вілли російського пропагандиста Володимира Соловйова. Їхня загальна вартість – 8 млн євро.

Про це повідомила la Repubblica.

Зазначається, що було проведено спецоперацію в рамках заморозки активів громадян Росії, які причетні до військової агресії Росії проти України.

Окрім того, під арешт вже потрапили яхти олігархів Олексія Мордашова і Геннадія Тимченка та тосканська вілла депутата-єдинороса Олега Савченка.

Заарештовано також італійську віллу вартістю 18 млн євро, що належить олігарху Алішеру Усманову в містечку Арцакена на Сардинії.

Варто нагадати, що під час одного з нещодавніх ефірів Соловйов поскаржився, що Євросоюз не дотримується прав власності на нерухомість і може забрати його будинки.

«На кожну угоду я приносив документи, що підтверджували мою офіційну зарплату, дохід, все це робив. Купив, заплатив шалені податки, все зробив. І раптом хтось ухвалює рішення, що цей журналіст тепер у списку санкцій. І одразу це впливає на вашу нерухомість», – заявив Соловйов.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.