Екстрадиція Шарія в Україну – справа часу – нардеп

Екстрадиція в Україну затриманого в Іспанії та підозрюваного в державній зраді проросійського блогера Анатолія Шарія – справу часу, вважає член парламентського комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки Федір Веніславський (фракція «Слуга народу»).

«Я переконаний, що адвокати Шарія оскаржуватимуть усі дії, тому сподіватися, що він на території України буде завтра, надто оптимістично, але те, що він точно потрапить на територію України й буде переданий до рук правосуддя, я не маю сумнівів», – сказав Веніславський в ефірі національного телемарафону в четвер.

Нардеп зазначив, що Шарія затримали в рамках міжнародно-правової допомоги за скоєння ним низки злочинів в Україні.

«Відповідно зараз буде розпочато процедуру його екстрадиції в Україну, й він постане перед українським судом і нестиме відповідальність за українським законом», – підсумував Веніславський.

Як повідомлялося, в Іспанії затримано проросійського блогера Анатолія Шарія, якого СБУ підозрює в державній зраді, повідомила українська спецслужба.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.