Гороскоп на 5 грудня: астрологічний прогноз для всіх знаків Зодіаку

Як пройде цей день для різних знаків Зодіаку? Актуальний гороскоп на 5 грудня 2021 року. Читайте астрологічний прогноз на сьогодні та дізнайтеся, що зірки приготували саме для Вашого знаку Зодіаку.

Гороскоп на сьогодні, 5 грудня 2021, для всіх знаків Зодіаку

Овен (21 березня – 20 квітня)

Набравшись терпіння, ви зможете зробити доручену вам роботу так, що її подальші результати зіграють на вашу користь. А зараз – тихіше за воду, нижче за траву. І не надумайте натякнути на премію або якийсь бонус з нагоди новорічних свят. Окрім конфлікту, із цього навряд чи щось вийде.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Гарний внесок у загальне здоров’я зробить гартування, холодне повітря, прогулянки. Зайва ощадливість зараз зіграє не на користь. Як і раніше ефективною для вас залишиться фітотерапія та ароматерапія.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

У цей період найбільш уразливою зоною для вас стане печінка. Складно, звичайно, не перевантажувати її на новорічні свята, але все ж таки постарайтеся не зашкодити в міру можливостей.

Рак (22 червня – 22 липня)

У фінансовому плані цей період обіцяє вам тимчасові випробування. Зробіть заздалегідь запас коштів, плануйте витрати, щоб у результаті не перевищити свої доходи й не просити кошти у борг.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Якщо ваше серце зараз вільне, то настав час повірити в новорічну казку і відкрити його для нового кохання. Не будьте надто прискіпливими та не плануйте занадто наперед. Просто насолоджуйтеся моментом. Нехай усе буде так, як має бути.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Дітей ви розумітимете, але необхідно приділити особливу увагу їхньому навчанню. Можливо, діти щось приховують від дорослих. Зверніть увагу на поведінку маленьких родичів. Імовірно вони хочуть чимось з вами поділитися, але соромляться розповісти.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

У цей період вам не слід розраховувати на визнання своїх трудових заслуг. Зорі та планети попереджають вас, що керівництву зараз не до вашого его та зайвих питань. З’ясуєте все, як то кажуть, після свят.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Не заощаджуйте на здоров’ї, шукаючи де дешевше. Куплені за привабливу ціну медичні препарати маловідомого виробника виявляться неефективними та можуть спричинити алергічну реакцію.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Зараз вдалий період для вас з погляду особистого життя. Саме зараз може відбутися знайомство, на яке ви так чекаєте. Стосунки розвиватимуться досить швидко. На вас чекає пора дивовижних побачень, ніжності та насолоди.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Щоб закінчити рік на високій ноті, постарайтеся вирішити насамперед найскладніші завдання. Якщо відчуваєте, що поодинці не впораєтеся, попросіть допомоги колег.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Будьте уважні при купівлі одягу та взуття. Віддавайте перевагу перевіреним маркам та магазинам, інакше ризикуєте отримати подразнення шкіри. І пам’ятайте, що скупий платить двічі.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Ваш дім у цей період стане магнітом для гостей. Приходитимуть вони як на запрошення, так і без. Тож подбайте, щоб у холодильнику завжди було те, що можна поставити на стіл.

Читайте щоденно актуальний гороскоп для всіх знаків Зодіаків на сайті Вчасні Новини. Корегуйте свої плани на сьогоднішній день, але не забувайте, що гороскоп – не вирок, а власником своєї долі є саме Ви!

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.