Гендиректор «112 Україна» висувається на довибори у Раду від ОПЗЖ

Довибори до Верховної ради на окрузі № 50 у Донецькій області відбудуться 28 березня. Тож Марчевський планує взяти участь.

Про це повідомляється на сайті політсили «Опозиційної платформи — За життя».

Подробиці. В ОПЗЖ вказують, що кандидатуру Марчевського одноголосно підтримали на партійному з’їзді 4 лютого, а висуватиметься він планує в депутати у виборчому окрузі № 50 у Донецькій області.

Марчевський у коментарі виданню «Новости Донбасса» заявив, що продовжує працювати на посаді генпродюсера у «112 Україна». Крім того, додав, що не бачить конфлікту інтересів у поєднанні політичної діяльності та роботи медіаменеджера.

«Наші журналісти цілодобово беруть участь в житті населення, допомагають місцевим жителям висвітлювати проблеми на всю країну і контролюють діяльність місцевої влади. Якщо це можна назвати конфліктом інтересів – нехай буде так», – заявив він.

Нагадаємо. Довибори до Верховної ради на окрузі № 50 у Донецькій області відбудуться 28 березня. Голосування призначили після того, як нардеп Руслан Требушкін став мером Покровська та склав мандат.

2 лютого президент Володимир Зеленський ввів у дію рішення РНБО про персональні спеціальні економічні та інші обмежувальні заходи (санкції) щодо нардепа від ОПЗЖ Тараса Козака. Крім того, на 5 років запровадили санкції проти каналів 112 Україна, NewsOne, ZIK, які пов’язують з кумом президента РФ, нардепом від ОПЗЖ Віктором Медведчуком.

Згодом у сайтів, які пов’язані з представниками партії ОПЗЖ Віктором Медведчуком і Тарасом Козаком телеканалів «112 Україна», NewsOne і ZIK, відібрали домени.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.