На Донбасі підірвались троє воїнів, одного поранили

Троє військовослужбовців ЗСУ підірвалися на вибуховому пристрої: двоє загинули, за життя ще одного бійця боряться медики. Біля Пісок поранено ще одного українського воїна.

Про це повідомив пресцентр штабу ООС у Фейсбуці, передають Вчасні Новини.

Зазначається, що трагедія сталася у суботу, 6 лютого.

«В районі населеного пункту Мар’їнка під час висування на позиції троє військовослужбовців зі складу Об’єднаних сил підірвалися на невідомому вибуховому пристрої. Від отриманих поранень двоє захисників – загинули, за життя третього боряться медики», – йдеться у повідомленні.

Наразі керівний склад бригади та представники ВСП встановлюють обставини трагедії на Донбасі.

Також повідомляється, що внаслідок обстрілів з боку російсько-окупаційних військ поблизу Пісків був поранений ще один військовослужбовець.

«Внаслідок обстрілу збройними формуваннями Російської Федерації наших позицій зі стрілецької зброї поблизу Пісків, отримав вогнепальне поранення один український захисник. Воїна оперативно доправлено до лікувального закладу, де йому надається необхідна медична допомога», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо. Вдень 6 лютого також повідомлялось про обстріли та двох поранених українських військовослужбовців.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.