У Москві розглянули можливий сценарій війни з Польщею

На думку заступника президента Російської академії ракетних і артилерійських наук з інформаційної політики, доктора військових наук Сівкова, РФ впорається за кілька днів.

Про це з посиланням на коментар Сівкова повідомляють російські ЗМІ.

Подробиці. Заступник президента Російської академії ракетних і артилерійських наук з інформаційної політики назвав можливий термін розгрому Польщі в разі ймовірної війни.

«Російські Збройні сили, оснащені сучасною військовою технікою, значно перевершують польську армію. При необхідності ми їх швидко розгромимо. Не за чотири дні, але двадцять цілком достатньо. Американське озброєння не зіграє великої ролі», – заявив він.

Сівков також розповів, що реактивні системи залпового вогню (РСЗВ) M142 High Mobility Artillery Rocket System (HIMARS) за бойовим потенціалом в три рази поступаються російським ракетним комплексам «Іскандер».

«MIM-104 (Patriot) теж значно поступаються нашій зенітно-ракетній системі С-400. Винищувач п’ятого покоління F-35 (Lightning II) – так, чудова машина, але вартість позамежна», – додав високопосадовець Російської академії з інформаційної політики.

Такою була його відповідь на повідомлення преси, в якому заявлялося про проведення Варшавою моделювання гіпотетичного конфлікту з Москвою, за підсумками якого польська столиця була здана російській стороні на четверту добу війни.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.