У Польщі розбився автобус, у якому були й українці: Зеленський висловив співчуття родинам

У ніч з 5 на 6 березня 2021 року неподалік від міста Ярослав, що у Підкарпатському воєводстві Польщі, перекинувся рейсовий автобус Познань-Херсон. Є загиблі й поранені українці.

Про це повідомив речник МЗС України Олег Ніколенко у Твіттері, передають Вчасні Новини.

Подробиці. У Польщі розбився рейсовий автобус. Загинуло 6 українців.

«Польща. Поблизу Кашице рейсовий автобус Познань-Херсон потрапив у ДТП. 6 громадян України загинули, 15 госпіталізовані», – написав Ніколаєнко.

Він зазначив, що українські консули виїхали на місце події, де «взаємодіють із місцевою владою і лікарнями для надання консульської допомоги українцям та з’ясування усіх обставин аварії».

За даними Польського радіо, всього у салоні перебувало 57 людей, зокрема двоє водіїв. 34 постраждалих доставили у лікарні, 18 з них не потребували ушпиталення.

На рятувальну операцію направили 30 пожежних частин з близько 100 надзвичайників, вони розбирають місце трагедії.

На загибель українців відреагував президент України Володимир Зеленський.

«Сердечні співчуття родинам українців, чиї близькі загинули й зазнали травм унаслідок аварії автобуса під польським Кашице. Наші консули – на місці трагедії. Робимо все можливе для надання допомоги», – написав президент у Твіттері.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.