Бойовики НЗФ РФ передали тіло українського бійця, який зник 3 квітня

Сьогодні, 6 квітня, на КПВВ «Мар’їнка» бойовики російсько-окупаційних військ передали тіло раніше зниклого бійця 10 Гірсько-штурмової бригади.

Про це повідомила 10 Гірсько-штурмова бригада у Фейсбуці, передають Вчасні Новини.

Подробиці. Військові зазначили, що про зникнення бійця стало відомо 3 квітня. Після цього «представники російсько-окупаційних військ розповсюдили і тиражували інформацію про те, що нібито 4 квітня, внаслідок бойового зіткнення, біля населеного пункту Шуми, загинув військовослужбовець бригади, а командування частини тривалий час приховує інформацію про його загибель».

Вони зазначили, що це – черговий приклад нехтування моральними принципами з боку російсько-окупаційних військ.

У повідомленні йдеться про те, що зникнення українського захисника було виявлено 3 квітня у вечірній час. Він був без зброї і на місці, де він зник, не було зафіксовано жодних бойових зіткнень.

Бійця, ім’я якого на даний час не повідомляють з етнічних міркувань, характеризують позитивно. Він був спортсменом, прихильником здорового образу життя і не мав жодних зауважень з боку командування.

Також повідомляється, що «командування частини НЕГАЙНО прийняло рішення розпочати пошуки військовослужбовця, але першочергові пошукові заходи не дали позитивного результату». Водночас про факт його зникнення було повідомлено всі відповідні служби.

«Що саме могло трапитись з військовослужбовцем – нам наразі це не відомо. Розглядаються версії різні, у тому числі: втрата орієнтування і навіть викрадення. Про те, що саме трапилось можна буде розмірковувати лише після встановлення всіх обставин події», – йдеться в повідомленні.

Військові говорять, що до останнього сподівались, що він живий та з ним все гаразд.

«Сьогодні, на КПВВ Мар’їнка, від представників російсько-окупаційних військ, була проведена процедура передачі тіла загиблого військовослужбовця нашої бригади», – йдеться в повідомленні.

Ім’я загиблого назвуть після сповіщення близьких.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.