Ізраїльський режисер оголосив про початок збору інформації про злочини Росії в окупованому Криму

Зібрану інформацію потім можна буде використати в позові проти Росії в міжнародний європейський суд.

Про це ізраїльський режисер, глава ізраїльської асоціації акторів «Маген» Дім Амор повідомив на своєму сайті 6 квітня, передають Вчасні Новини.

Подробиці. Дім Амор зазначив, що потрібно зібрати багато фактів про злочини окупанта в Криму. Їх розгляне ізраїльський адвокат, а також вони будуть передані в міжнародний європейський суд.

«Необхідно зібрати якомога більше фактів, які стануть частиною судового провадження. Всі матеріали будуть ретельно розглянуті ізраїльським адвокатом. Після збору інформації, і тільки лише у випадку якщо будуть виявлені факти злочинів Росії в Криму (вагомі факти для судової справи, з прав людини), Дім Амор за допомогою ізраїльського адвоката ініціює подачу позову проти Росії в міжнародний європейський суд», – йдеться у повідомленні.

Вказується, що якщо суд винесе обвинувальний висновок у відношенні Росії, то їй загрожує реальне покарання, а постраждалим буде виділена грошова компенсація.

«Можливо Росія відмовиться виплатити компенсації! У разі, якщо Росія не виконає вердикт міжнародного європейського суду, буде проведений (судовими приставами) арешт майна Росії на території Ізраїлю, а саме: повітряні судна (літаки), морські судна та нерухомість (церкви, царський подвір’я в Єрусалимі і т.д)», – наголошується в повідомленні.

Режисер звернувся до всіх осіб, які стали жертвою злочинів Росії в Криму, з проханням надіслати лист, заснований на фактах (документи), на електронну адресу info.dimamor@gmail.com.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.