"Укрпошта" відновлює повноцінну роботу в Сумській області

“Укрпошта” поступово відновлює роботу відділень на Сумщині після відступу російських військ.

Як повідомила пресслужба національного поштового оператора у вівторок, у Тростянці, Охтирці, Путивлі та Бурині почалася видача пенсій та соціальної допомоги. У поштових відділеннях також здійснюють оплату комунальних платежів. Крім того, мешканцям зазначених районів заплановано доставку гуманітарної допомоги, при цьому у відділеннях можна придбати продукти та інші товари першої необхідності.

“Вже наступного тижня сподіваюся, зможемо приймати посилки та продавати продукти, а потім робитимемо все можливе, щоб надавати всі інші основні послуги жителям не лише в межах міст, а й у всіх селах Сумщини. Після обстрілів, бомбардувань тут багато що доведеться відновлювати – в Охтирці зруйновано наше відділення. Все відбудуємо і працюватимемо заради перемоги”, – наводяться у релізі слова генерального директора компанії Ігоря Смілянського.

Зазначається, що відділення “Укрпошти” в Сумській області відновили прийом та видачу посилок: якщо 3 квітня відділення лише доставляли посилки в межах обласного центру, то з 4 квітня почали приймати посилки на відправку Україною та за кордон у трьох відділеннях м.Суми.

Оператор уточнює, що після деокупації області він зможе доставити посилки, які неможливо було привезти через військові дії. Ці посилки зберігалися на поштовому складі “Укрпошти” із березня. Наступного тижня прийом та видача посилок повністю відновляться в усій області.

Компанія наголосила, що на більшій частині території Сумської області відділення “Укрпошти” вже працюють у звичайному режимі: видають пенсії та соціальні виплати, приймають оплату комунальних послуг та видають посилки. Так, за даними компанії, “Укрпошта” в області вже виплатила готівкою 38,6% пенсій за квітень.

 

 

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.