Твіттер працює над функцією редагування твітів, почне тестувати її у найближчі місяці

Twitter Inc. працює над функцією редагування вже розміщених у соцмережі твітів і планує незабаром розпочати її тестування.

“Ми вивчали питання безпечного ввімкнення функції редагування твітів із минулого року і плануємо розпочати її тестування у @TwitterBlue Labs найближчими місяцями”, – написав у твіттері Джей Салліван, який відповідає в компанії за споживчі продукти.

“Люди хочуть мати можливість виправити (іноді прикрі) помилки, друкарські помилки та неоднозначні заяви”, – заявив Салліван, зазначивши, при цьому, що в компанії усвідомлюють наявність можливостей для зловживання функцією редагування.

Ілон Маск, який цього тижня повідомив, що володіє 9,2% акцій твіттер, ініціював серед своїх передплатників у соцмережі опитування, чи хочуть вони появи можливості редагування. Більшість із 4,4 млн учасників опитування проголосували за появу цієї функції, зазначає Market Watch.

Незважаючи на заяву твіттеру про те, що компанія почала працювати над впровадженням функції ще минулого року, її головний виконавчий директор Параг Агравал поділився твітом із запущеним Маском опитуванням. Він закликав користувачів “уважно голосувати”, зазначивши, що результати опитування будуть дуже важливими для компанії.

Акції твіттеру додають у ціні 1,8% на торгах у середу, за останні п’ять днів їхня вартість підскочила на 33%.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.