Компанія TeamViewer заявила про повне припинення діяльності в Росії та Білорусі

Компанія-виробник програмного забезпечення (ПЗ) TeamViewer заявила про повне припинення діяльності в Росії та Білорусі через російське військове вторгнення в Україну.

“Ми вирішили повністю припинити будь-яку ділову активність, що залишилася в Росії і Білорусі”, – йдеться в повідомленні на офіційному сайті компанії.

“Окрім дотримання всіх міжнародних санкцій та негайного припинення нового бізнесу, ми також не продовжуємо жодних контрактів із клієнтами з Росії чи Білорусі”, – додали там.

У компанії повідомили, що чинні підписки, які не підпадають під дію санкцій, які не пов’язані з неправомірним використанням продуктів TeamViewer, будуть дотримуватися до закінчення терміну дії договору, але не будуть продовжені згодом.

“Крім того, TeamViewer заблокував усі неліцензійні підключення до Росії та Білорусі та з них, щоб уникнути подальшого використання нашого програмного забезпечення”, – зазначили в компанії.

Компанія TeamViewer (зі штаб-квартирою в місті Геппінген на півдні Німеччини) є виробником програмного забезпечення для віддаленого доступу, віддаленого керування та віддаленого обслуговування комп’ютерів та інших кінцевих пристроїв.

 

 

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.