Зеленський провів онлайн-зустріч із 43-м президентом США, Буш висловив підтримку Україні

Президент України Володимир Зеленський провів зустріч у режимі відеоконференції із 43-м президентом Сполучених Штатів Джорджем Бушем, який висловив підтримку Україні та її народу у боротьбі з російським агресором.

“Ваша відвага дуже важлива для подальшого успіху. Якщо ви так робитимете те, що ви робите, у вас завжди буде наша підтримка, якщо ви продовжуватимете боротися так, як зараз”, – заявив Буш, зазначивши стійкість українського народу і президента в протистоянні окупантам.

“Ваша країна була захоплена силами, які хочуть вбивати безневинних людей. І той факт, що ви твердо тримаєтеся, надихає американців”, – додав він.

Як повідомляє пресслужба Зеленського, у розмові з Бушем він наголосив, що Україна відчуває справжню допомогу та щиру підтримку з боку Сполучених Штатів.

Український лідер також згадав трагічні події в США 11 вересня 2001 року, зазначивши, що тоді багато українців співчували американському народу та поділяли біль родичів і близьких жертв терористичного акту.

На завершення розмови глава держави запросив 43-го президента США відвідати Україну у зручний для нього час.

 

 

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.