Клімкін: На США можна і потрібно покладатися

Російські ЗМІ намагаються порівняти атаку на демократію та цінності вчора у Вашингтоні з Майданом. Свідомо та тупо змішують атаку на цінності та їхній захист. Не знаю, чи є у вчорашніх подіях російській слід, але спецслужби США це швидко з’ясують. Відповідальність все одно за Трампом, але Росія веде повномасштабну гібридну війну проти демократичних інституцій у всьому світі, в першу чергу проти нас та США, саме тому ми маємо стати не просто партнерами, а союзниками, тільки для цього потрібно, щоб ми цього хотіли – не на словах, а на ділі. І щоб нам довіряли.

На Сполучені Штати можна і потрібно покладатися: той, хто здатний захистити свою демократію, завжди допоможе захистити її іншим. Той, хто хоче зруйнувати демократію, зокрема, Росія, може допомогти іншим тільки у руйнуванні їхньої державності. Про це слід пам’ятати всім, хто починає стару ідіотську розмову про “зовнішнє управління”. Нам потрібно замість бардаку своє власне управління та союзництво з нашими друзями – це основа нашого спільного успіху.

Ексміністр закордонних справ України Павло Клімкіндопис у Фейсбуці.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.