Медведчук поскаржився Медведєву на блокування телеканалів

Глава партії ОПЗЖ вирішив обговорити блокування в Україні телеканалів ZIK, «112 Україна», «NewsOne» з главою російської партії «Єдина Росія» Дмитром Медведєвим.

Про це йдеться в повідомленні пресслужби правлячої в країні окупантів партії «Єдина Росія», передають Вчасні Новини.

Подробиці. Кум президента Росії та глава проросійської партії в Україні «Опозиційна платформа – За життя» Віктор Медведчук обговорив блокування близьких до нього телеканалів ZIK, «112 Україна», «NewsOne» з головою партії «Єдина Росія» Дмитром Медведєвим.

Як повідомляється, в ході телефонної розмови співрозмовники зійшлися на думці, що «дії українського президента Володимира Зеленського з блокування опозиційних ЗМІ не мають нічого спільного із задекларованими владою України європейськими цінностями», до яких відноситься свобода слова.

Нагадаємо. 2 лютого президент Володимир Зеленський ввів у дію рішення РНБО про персональні спеціальні економічні та інші обмежувальні заходи (санкції) щодо нардепа від ОПЗЖ Тараса Козака. Крім того, на 5 років запровадили санкції проти каналів 112 Україна, NewsOne, ZIK, які пов’язують з кумом президента РФ, нардепом від ОПЗЖ Віктором Медведчуком.

Згодом у сайтів, які пов’язані з представниками партії ОПЗЖ Віктором Медведчуком і Тарасом Козаком телеканалів «112 Україна», NewsOne і ZIK, відібрали домени.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.