Юнаки влаштували «вечірку для дорослих» на дитячому майданчику (фото, відео)

Молодики пили, билися та все ламали на майданчику для дітей від 7 до 13 років

7 лютого у селищі Тростянець, що на Вінниччині, до місцевого дитячого майданчика привели молодиків 15-18 років. Напередодні їх компанія розважалась на цьому місці, інформує прессцентр громади.

Розпиваючи алкоголь, не лише полишили по собі сміття, а й пошкодили покриття. Дії юнаків потрапили в об’єктив камер відеонагляду. Тож усіх осіб було встановлено. Хоч чи не кожен свою причетність заперечив. Хлопці шкодували про єдине – що їх впіймали. Як повідомляють очевидці, покаяння в очах не було. Юнаки активно сперечались, заперечували присутність і вимагати докази ними скоєного.

1 з 18

на весь екран згорнути

Всі фоторепоратажі

За 70 км від України. США перекинули до Польщі нову групу десантників (фото)

Громадянин Німеччини закохався в українське село. Мріє відкрити кафе з піччю (фото)

«Життя біля вулкана»: Луценко оригінально привітав дружину з днем народження

У Лівію «приплив» гашиш із Путіним (фото)

Інцидент трапився пізно у суботу у місцевому парку.

«Своїми розвагами юнаки зруйнували накриття над столиком, розпивали алкогольні напої, після чого розкидали сміття по всьому майданчику, влаштували змагання із боротьби на газоні та перегони на дитячих гірках та парапетах, залишили свої сліди та потертості на покритті, столику та бортиках дитячого майданчика», – перераховують у Тростянецькій селищній територіальній громаді.

Фото та відео матеріали передано правоохоронним органам для притягнення винуватців до відповідальності.

Раніше повідомлялося, що в Одеській області підлітки влаштували гучну вечірку в орендованому будинку та розгромили його. Молодь винайняла будинок, щоб відсвяткувати день народження, поступово святкування перетворилося на погром.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.