Тихановський звинуватив російськомовне ТБ і визначився з позицією щодо Криму

Один з лідерів білоруської опозиції, який сьогодні є політв’янем режиму Лукашенка, Сергій Тихановський, уточнив свою позицію з приводу статусу Криму.

Свою заяву з цього приводу політик передав через адвокатів з тюрми, і її було розміщено на телеграм-каналі Тихановського під час заочного спілкування з ним у форматі «питання – відповідь», передають Вчасні Новини.

Подробиці. Лідер білоруської опозиції, чоловік визнаної міжнародним співтовариством народної президентки Білорусі Світлани Тихановської, уточнив свою позицію з приводу статусу Кримського півострова. Її було оприлюднено на телеграм-каналі Тихановського під час заочного спілкування з ним у форматі «питання – відповідь».

На пряме звернення до нього «Сергій, чий Крим?» він заявив, що шкодує, що дивився російські канали. Півострів визнає виключно українським.

«Те, що в Білорусі транслюються російські канали – це величезне зло. Раніше, дивлячись, наприклад, «60 хвилин» у мене були сумніви щодо достовірності відображення подій в Україні. Зараз, коли я побачив, як вони висвітлюють події в Білорусі, як оббрехали нас усіх й підтримують диктатора, абсолютно очевидно, що вони оббрехали й українців. Звичайно, Крим повинен бути не тільки де-юре, але і де-факто українським».

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.