Окупанти розстріляли співробітників "Укрпошти", які розвозили пенсії – голова Запорізької ОВА

Російські військові обстріляли автомобіль “Укрпошти”, забрати загиблих наразі неможливо, повідомляє голова Запорізької обласної військової адміністрації Олександр Старух.

“Співробітники «Укрпошти» (у суботу – ІФ) розвозили пенсії та пошту за маршрутом, який проходить через населені пункти Оріхів, Омельник, Єгорівка та Новоселівка. Дорогою між населеними пунктами Єгорівка та Новоселівка назустріч цивільній машині виїхав танк. Водій автомобіля взяв трохи вправо, щоб пропустити військову техніку. У відповідь російські солдати здалеку відкрили вогонь по цивільному автомобілю, а потім наїхали на нього… Загинули чоловік та жінка”, – написав Старух у Telegram у понеділок.

Голова ОВА розповів, що в неділю співробітники “Укрпошти” намагалися забрати загиблих колег, проте, прибувши на місце трагедії, встигли лише зробити фотографії, оскільки з’явилися танки окупантів і залишатися на місці було небезпечно.

“У зв’язку з проведенням бойових дій на цій ділянці місцевості та пересуванням військової техніки окупантів, евакуація тіл загиблих наразі неможлива”, – зазначив Старух.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.