У Чернігів доставили воду, їжу та будівельні матеріали для відновлення міста

У Чернігів у четвер доставили воду, продуктові набори та матраци для місцевих мешканців, а також будівельні матеріали для відновлення міста, повідомив голова Чернігівської обласної військової адміністрації В’ячеслав Чаус.

“Сьогодні цілий день працювали в Чернігові. Під час окупації ми не покидали місто, проводили евакуацію населення та намагалися доставляти гуманітарну допомогу в умовах найскладнішої логістики. Зараз, за дорученням президента України Володимира Зеленського та керівника ОП Андрія Єрмака, не шукаючи обхідних шляхів, змогли привезти людям воду, кілька тисяч продуктових наборів, яких вистачить кожній сім’ї на місяць, борошно, матраци та будівельні матеріали для якнайшвидшого відновлення міста”, – написав Чаус у телеграмі в четвер.

За його словами, доставлятимуть зазначені припаси до міста щодня.

“Найбільше постраждало передмістя, але все буде відбудовано в найкоротші терміни. Працюємо над цим! Чернігів – наша фортеця, яка своїми “стінами” зберігала цілісність усієї країни”, – підсумував Чаус.

Джерело: https://t.me/chernigivskaODA/958

 

 

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.