Перша леді США зустрілася з українськими біженцями у Румунії

Перша леді США Джилл Байден у супроводі першої леді Румунії Кармен Йоганніс зранку відвідала школу, де поспілкувалася з українськими та румунськими педагогами, українськими матерями та дітьми, повідомляє телеканал CNN.

Перша леді США перед посадкою на літак коротко поговорила з журналістами, розповівши про емоції від свого візиту до школи та хоробрість матерів, яких вона зустріла.

“Це було так емоційно, правда? Я думаю, що українці справді знають, що ми разом із ними”, – сказала Байден журналістам.

За інформацією СNN, у школі Байден сіла за стіл, щоб поговорити з дітьми, які, за словами їх вчителя, працювали над малюнком того, як виглядатиме світ без війни. Також перша леді США поспілкувалася з освітянами та біженцями.

У твіттері Байден повідомила, що відвідала школу Uruguay та виставила відео.

“Сьогодні у Бухаресті перша леді Кармен Йоганніс і я відвідуємо Scoala Gimnaziala Uruguay – румунську школу, яка відкрила свої класи для українських учнів-біженців”, – написала вона.

Уранці Байден також відвідала посольство США у Бухаресті, де обговорила підтримку українських біженців.

“Мій ранок розпочався до посольства США в Бухаресті з обговорення того, як міжнародні та місцеві гуманітарні організації працюють разом з урядом Румунії для підтримки українських біженців”, – написала перша леді США.

Байден наразі прямує до Словаччини.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.