Вітренко прокоментував інформацію про своє звільнення

Виконувач обов’язків міністра Юрій Вітренко назвав маніпулятивними чутки про нарікання на роботу відомства. Міністерство енергетики також не підтверджує інформацію про його звільнення.

Про це сьогодні, 8 квітня, розповіли у пресслужбі відомства.

Подробиці. Вчора, 7 квітня, з’явилась інформація про те, що виконувач обов’язків міністра Юрій Вітренко написав заяву про звільнення.

У пресслужбі розповіли, що з 29 березня Вітренко був з візитом у Досі для перемовин з генеральним директором Qatar Petroleum, державним міністром з енергетики Саад бін Шеріда Аль-Каабі в рамках підготовки офіційного візиту президента України в Катар.

«Сьогодні Юрій Вітренко повернувся до виконання обов’язків міністра енергетики після відрядження в Катар», – зазначили в міністерстві.

Сам Вітренко назвав маніпулятивними чутки про нарікання на роботу відомства та заявив, що продовжує виконувати обов’язки його очільника.

«Чутки про нарікання з боку уряду, Офісу президента, міжнародних партнерів на роботу Міністерства енергетики під моїм головуванням мають маніпулятивний характер. … Наразі я продовжую виконувати обов’язки міністра енергетики та готуюся до поїздки у складі офіційної української делегації в рамках закордонного візиту президента України, який заплановано на найближчі дні», – прокоментував численні запити ЗМІ Вітренко.

Він також зазначив, що в України «вистачає зовнішніх загроз, для ефективної боротьби з якими потрібна командна робота органів державної влади», і сам він на посаді виконувача обов’язків міністра енергетики докладає зусилля саме для цієї боротьби.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.